Tips voor huwelijksvoltrekking

Tips voor huwelijksvoltrekking

Voor de huwelijksvoltrekking zijn er verschillende mogelijkheden. Mocht je een andere locatie willen voor de huwelijksvoltrekking, dan is het goed om te kiezen voor een zelfstandig huwelijksambtenaar. Een zelfstandig ambtenaar kan zich namelijk geheel aanpassen aan jouw wensen en is dus ook erg flexibel. Voor een huwelijksvoltrekking kun je mij, Christa, inschakelen. Ik ben namelijk een zelfstandig trouwambtenaar en ik help jullie graag bij het creëren van een trouwplechtigheid die echt bij jullie past. Ik vind het belangrijk dat een huwelijksvoltrekking echt bij jullie past. Het is tenslotte jullie dag!

Belangrijk om te weten

Bij een huwelijksvoltrekking zijn een aantal zaken van belang die geregeld moeten worden. De trouwceremonie is het belangrijkste moment van de dag, want hier geef je elkaar het ja-woord. Veel stellen vergeten dit en dat is begrijpelijk, want er komt veel kijken bij het organiseren van een trouwdag. Daarom stel ik mezelf altijd flexibel op en denk ik graag met jullie mee. Tijdens de huwelijksvoltrekking is er ruimte voor een lach, een traan en al met al een bijzonder moment, waarbij jullie twee uiteraard centraal staan.

Over Christa

Graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben Christa en ik ben beëdigd als trouwambtenaar en benoemd door de gemeente Rheden. Indien je wilt trouwen in Rheden, verloopt dit via de gemeente en is mijn tarief verwerkt in de kosten die betaalt moeten worden aan de gemeente. Buiten Rheden ben ik gewoon actief als zelfstandig trouwambtenaar. Ook kan ik jullie voorzien van een prachtig bruidsboeket en trouwauto. Kortom: ik ben een zelfstandig trouwambtenaar die jullie op meerdere gebieden kan helpen.

Je kunt bij mij terecht voor:

  • Een persoonlijke trouwambtenaar;
  • Een mooie, nostalgische trouwauto;
  • Een prachtig bruidsboeket;
  • Iemand die écht met jullie meedenkt;
  • Een trouwplechtigheid naar jullie wens.

De kosten van een trouwambtenaar bij huwelijksvoltrekking

Wanneer je kiest voor het inschakelen van een zelfstandig trouwambtenaar bij een huwelijksvoltrekking, zijn daar uiteraard kosten aan verbonden. Indien het gaat om een ceremonie in Nederland bedraagt een huwelijksvoltrekking door mij €595,-. Dit is inclusief BTW en exclusieve eventuele leges en eenmalige benoeming. Bij de genoemde prijs vinden de gesprekken plaats bij mij thuis. Mochten jullie willen dat het vervolggesprek bij jullie plaatsvindt, kan dit uiteraard ook, maar dan komen er reistijd en kilometervergoeding bij. Bij een kortere ceremonie zullen we de kosten bespreken. Voor de verdere prijzen verwijs ik jullie door naar deze pagina.

Neem contact op!

Een zelfstandig trouwambtenaar voor een huwelijksvoltrekking? Een afspraak maken of een vraag stellen? Neem gerust contact met me op. Hiervoor kunnen jullie het contactformulier invullen en ik bel zo snel mogelijk terug.


Contact opnemen Tarieven
Bel direct!