Trouwambtenaar

Trouwambtenaar: wat kan ik voor jullie betekenen?

Ben je op zoek naar een trouwambtenaar? Begrijpelijk dat je dan wel op zoek bent naar een trouwambtenaar die echt bij jullie past. Ik ben Christa en wat ik het liefste doe is jullie trouwdag compleet maken. Als zelfstandig trouwambtenaar wil ik een complete trouwplechtigheid creëren die echt helemaal naar jullie wens is. Luchtig wanneer dat kan, een lach en misschien een traan, en plechtig wanneer dat nodig is. Wanneer je voor mij kiest als trouwambtenaar vind ik het belangrijk om me altijd flexibel op te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als trouwambtenaar ben ik beëdigd en benoemd door de gemeente Rheden, en met die officiële documenten mag ik overal in Nederland huwelijken voltrekken. Ik ben verbonden aan de gemeente Rheden, daardoor mag ik als zelfstandig trouwambtenaar ‘Compleet trouwen door Christa’ niet in Rheden actief zijn. Wil je wel in de gemeente Rheden trouwen? Dan kan ik jullie uiteraard wel van dienst zijn, echter zit mijn tarief dan verwikkeld in het bedrag dat jullie aan de gemeente betalen.

Een trouwceremonie zoals jullie dat willen

Een trouwceremonie wordt nog mooier als er een wederzijdse klik is met diegene die jullie huwelijk mag voltrekken, zo wordt jullie moment nog persoonlijker. Misschien ben ik diegene voor jullie die de toegevoegde waarde kan geven. Om dat te ontdekken nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis in Dieren. Tijdens dit gesprek bespreken wij al jullie wensen, ideeën en verwachtingen. Regelmatig hoor ik ”kan dat ook”? Er is ontzettend veel mogelijk, voor elke wens een creatieve oplossing. Ik spreek alle mogelijkheden graag met jullie door. Hebben jullie een positief gevoel over onze ontmoeting en mag ik samen met jullie júllie moment compleet maken? Dan ontmoeten wij elkaar weer, ruim voor jullie trouwdag opnieuw, waarbij we alles uitvoerig doorspreken. Met jullie goedkeuring leg ik contact met jullie naasten om zo tot een compleet mogelijk ceremonie te komen waarbij jullie het stralende middelpunt zijn en jullie gasten volop meegenieten.

Bij mij kun je rekenen op:

  • Een trouwplechtigheid helemaal naar jullie wens;
  • Een persoonlijke trouwambtenaar;
  • Iemand die écht met jullie meedenkt;
  • Het mooiste bruidsboeket;
  • Nostalgische trouwauto.

Ceremonieel trouwen

Wanneer jullie niet vast willen zitten aan regels en wetten in een gemeente (zoals tijdstip, locatie of leges) kunnen jullie kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Willen jullie op het bankje in het park of aan de waterkant trouwen? Ceremonieel trouwen kan overal en altijd. Het officiële huwelijk kunnen jullie op een ander moment regelen op het gemeentehuis. Ik leg jullie graag de voordelen uit.

Herbelofte of opnieuw JA zeggen

Willen jullie opnieuw jullie geloftes afleggen? Zijn jullie alweer jaren getrouwd en willen jullie dit vieren door terug te kijken wat de afgelopen jaren jullie hebben gebracht en om nog eens stil te staan bij jullie liefde? Als ceremoniespreker maak ik met gevoel voor spontaniteit en sfeer graag jullie herbevestiging compleet.

Meer weten?

Als trouwambtenaar vind ik het belangrijk om mezelf altijd flexibel op te stellen. Hebben jullie een diepe wens om de plechtigheid op een speciale locatie te laten plaatsvinden? Dat is altijd mogelijk. Ik kan namelijk op iedere locatie komen. Als je op zoek bent naar creatieve ideeën rondom de locatie en plechtigheid, denk ik graag met jullie mee. Meer weten over de prijs, klik op de button Informatie onder kopje kosten. Hebben jullie nog andere vragen? Begrijpelijk. Neem gerust contact met me op!

 

Bel direct!