Mooiste bruidsboeket

Mooiste bruidsboeket

Als er iets is dat jou als bruid nog mooier maakt, iets toevoegt aan jouw kleding en een mooi opvallend detail is op de trouwdag, is het toch wel het bruidsboeket. Ik maak dit graag voor jou.Naast dat je me kunt inschakelen als trouwambtenaar, is het namelijk ook mogelijk om een prachtig bruidsboeket door mij te laten samenstellen. Ik ben namelijk ook gediplomeerd bloembindster. Al vele bruidsboeketten heb ik gemaakt.

Een bruidsboeket zoals jij dat wilt

Misschien heb je al een beeld voor ogen hoe jij jouw bruidsboeket wilt, maar het kan ook zijn dat je nog geen idee hebt hoe je het wilt. Dat maakt eigenlijk ook niets uit. Indien je al een duidelijk beeld hebt, kan je dit gewoon aangeven en maak ik het precies zoals jij wilt. Heb je nog geen idee? In dat geval kijken we samen naar de mogelijkheden en komen we ook zo tot een prachtig bruidsboeket.

Wanneer jullie bij mij thuis komen voor een kennismakingsgesprek waarin wij alles doornemen, heb ik ook een boek met voorbeelden van bruidsboeketten om te zien wat allemaal mogelijk is. Deze mogelijkheid is uiteraard niet verplicht wanneer jullie mij als trouwambtenaar kiezen. Om een boeket naar wens te maken vraag ik wat jouw lievelingsbloemen en kleuren zijn en zelfs wat je absoluut niet wilt om zo tot een prachtig geheel te komen.

 

 

Ik hou écht rekening met jullie wensen

Natuurlijk mogen jullie ook een foto van een bruidsboeket meenemen die jullie mooi vinden. Wil je als bruid dat jouw boeket een verrassing wordt dan spreek ik het graag met jouw aanstaande door. Hebben jullie op jullie trouwdag een themakleur? Dan laat ik deze terug komen in alle gewenste bloemstukken. Ik heb ideeën genoeg om jouw boeket dat creatieve tintje te geven waardoor het totale plaatje klopt.

Bel direct!