Lieve woorden

Lieve woorden

We hadden het niet beter kunnen treffen. Het was grandioos, spontaan, informeel en leuk. Wij zijn er nog sprakeloos van. Het hoogtepunt van de dag was jij! Drie dagen later horen we nog van gasten hoe bijzonder het was. De plechtigheid met en door jou was een feest!

Michel & Rudo

Lieve Christa. Heel fijn hoe je onze verhalen hebt weten te ‘vertalen ‘in een samenhangend verhaal en het daarbij wel luchtig wist te houden. Dank je wel

Marien & Jarno

Onze complimenten, Christa! We vonden het fantastisch! Het was met humor, we hebben veel gelachen. Superleuk! Nogmaals heel erg bedankt!

Manon & Dimitri

Wij vonden het hartstikke leuk, mooi, persoonlijk en met emotie. Het was precies zoals wij het wilden! Christa, heel erg bedankt!

Lisette & Henk

Christa, jij deed het perfect. Jij bent een geweldige Babs. We hebben zo’n prettig voorgesprek gehad en daaruit voortvloeiend een soepel, warm, liefdevol, statig maar ook grappige ceremonie. We hadden niet beter kunnen wensen. Christa, bedankt uit de grond van ons hart, het was top!

Monique & Ton

Het was fantastisch! Wat zijn wij blij dat jij ons getrouwd hebt. Wij hebben alleen maar complimenten van de gasten gekregen. Nogmaals bedankt!

Kelly & Jeffrey

Wij hebben genoten, het was fantastisch, top! Christa, heel erg bedankt!

 Bert & Margot

Lieve Christa, Bedankt voor je enthousiasme, betrokkenheid, humor en mooie woorden. Je deed het geweldig! Het was supergeslaagd, het was perfect en het voldeed helemaal aan ons complete plaatje. Jij hebt een enorme bijdrage geleverd aan onze feestelijke dag.

Marlies & Guus

Jij hebt ons verhaal zo boeiend verteld. Het was persoonlijk en mooi. Dank je voor de bijzondere plechtigheid.

Sonja & Gerard

Jij had ons verhaal zo mooi verteld, het was zo romantisch! Wij hebben leuke complimenten over jou gekregen. Dank voor je mooie en liefdevolle toespraak en bedankt voor jouw bijdrage aan onze schitterende dag

Ilse& René

Jij hebt onze ceremonie fantastisch begeleid. Wij kijken dan ook terug op een supergave dag. Jij hebt echt naar onze wensen geluisterd en onze ceremonie met een traan en een lach gebracht. Wij raden Christa zeker aan

Shirley & Guido

Wij zijn echt kritisch geweest in onze zoektocht naar een trouwambtenaar en wij kunnen jou, Christa, van harte aanbevelen! Je luistert naar wensen, besteedt veel aandacht en tijd aan het geheel. Jij hebt op een leuke, ontspannen en persoonlijke manier ‘ons verhaal ‘verteld met veel humor…en dat zochten wij. Nogmaals veel dank!

Rosanne & Raoul

Wij hadden ons geen betere Babs kunnen wensen. Je hebt een heel leuk en persoonlijk verhaal gemaakt en dat ook nog op een leuke manier gebracht. Ook onze gasten waren erg enthousiast!

Nienke & Maurice

Christa, We willen jou bedanken voor een onvergetelijke ceremonie. We hebben er echt van genoten en hebben van onze gasten alleen maar positieve reacties ontvangen. Dank hiervoor!

Maartje & Erik

Heel hartelijk bedankt voor de mooie, ontspannen en persoonlijke ceremonie! Het was zowel formeel als ongedwongen, iets wat erg bij ons past. Dit belangrijke gedeelte van dag heb jij daarmee voor ons heel waardevol en onvergetelijk gemaakt! Wij hebben genoten.

Leonie & Arnoud

1 woord? FANTASTISCH! Jij voelde ons heel goed aan waardoor onze ceremonie heerlijk ontspannen verliep, met vreugdetranen en veel lachen, precies zoals wij voor ogen hadden. Jij hebt alles heel mooi verwoord!

Zeer verrassend, een echte aanrader!

Lieke & Vincent

Mede door jou is het een dag geworden om nooit te vergeten De ceremonie is nog mooier en persoonlijker geworden dan wij van tevoren hadden kunnen bedenken. Wij denken nog vaak terug aan deze mooie woorden en ceremonie. Tot slot willen wij nog aangeven dat de gasten op onze bruiloft meerdere complimenten hebben gemaakt over de persoonlijke ceremonie en Christa zo’n leuke spontane vrouw is! ”

Angela & Andrew

Bedankt dat jij onze dag speciaal hebt gemaakt. Wij danken je dan ook dat je het zo gedaan hebt zoals wij graag wilden, lekker ongedwongen en vrij.

Carla & Wilco

Christa, dank je wel dat je ons getrouwd hebt. Het was heel bijzonder en intiem. We vonden het fijn dat we ook de ruimte kregen om onze eigen draai en grapjes er aan te geven. Het was een onvergetelijke dag!

Grada & Lucas

“Christa, jij bent een geweldige ambtenaar! Onze ceremonie heb jij enorm persoonlijk gemaakt, waarbij we ook dubbel hebben gelegen van het lachen tijdens de ceremonie! Na afloop hebben we ook van veel van onze gasten gehoord dat ze jou een ontzettend leuke en spontane ambtenaar vonden. Christa, dank je wel dat je onze ceremonie nog bijzonderder hebt gemaakt!”

Dominique & Nico

“Christa, jij hebt onze ceremonie compleet gemaakt. Door jouw lieve warme stem had jij de hele kerk stil en luisterde iedereen aandachtig naar jou. Wij hebben zo genoten van de voorpret en hebben ook meerdere reacties gehad over jouw optreden. Christa, wij hebben na ons huwelijk al meerdere ambtenaars horen spreken, maar jij bent er 1 uit duizenden! Ontzettend bedankt!

Wieke & Thomas

“Het was een hele bijzondere dag. Door de mooie woorden en de humor die jij toevoegde werd er naast een romantische en emotionele ceremonie ook veel gelachen”

Sharita & Marcel

Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor de prachtige ceremonie. Heel mooi verwoord, knap hoor! Een aanvulling voor de dag!

We hebben genoten en genieten nog lekker na.

Veel leuke reacties gehoord over je optreden! Elke euro waard! ”

Mariska & Jurrien

 Hierbij willen wij je even hartelijk bedanken voor de geweldige huwelijksvoltrekking. De woorden die je sprak hebben een diepe indruk op ons gemaakt en ons zeer ontroerd. Al bij de eerste ontmoeting voelden we ons in goede handen bij jou. Jij bent hartelijk, grappig en zeer professioneel. Onze ceremonie was emotioneel en zeer waardevol voor ons. Jij weet precies wat een bruidspaar van jou verwacht en zorgt ervoor dat iedereen zich betrokken voelt. Voor een persoonlijke, emotionele ceremonie is Christa zeker aan te raden.”

Bianca & Richard

Wij hebben erg genoten van onze trouwdag, en daar heeft jij zeker aan bijgedragen. De ceremonie heb jij namelijk op een goede, leuke en spontane manier verzorgd en voldeed zeker aan onze wensen en verwachtingen!

Maaike & René

Christa, jij bent een vrolijke en flexibele écht buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Jij nam ruim de tijd om te horen wat onze wensen waren, dacht écht mee, had leuke ideeën en goede tips en zorgde dat alles verliep zoals wij voor ogen hadden. Ik zou niet weten wat we meer gewenst hadden kunnen hebben.

´Nogmaals heeeeeel veeeeeel dank!

Als we het ooit overdoen, hoop ik dat we jou weer kunnen vragen! ´

Gerda & Bob

De plechtigheid heel mooi, jij deed het met humor, ontspannen sfeer en maakte het persoonlijk. Kortom de beste keus als trouwambtenaar.

Esmeralda & Bart

Nogmaals heel erg bedankt dat je ons hebt willen trouwen, we hebben het een fantastische ceremonie gevonden. En hebben ook van al onze familie en vrienden gehoord hoe bijzonder en persoonlijk ze het vonden.

Caroline & Menno

Christa, jij hebt ons getrouwd en wat heb jij dat ontzettend leuk gedaan! Jij hebt uitgebreid de tijd genomen om ons te leren kennen en onze wensen zo goed mogelijk te verwerken. We kunnen je niet genoeg bedanken voor de fantastische dag.

Mirte & Niek

“Nogmaals bedankt voor de prachtige trouwceremonie. Joëlle en ik denken er nog vaak aan terug.”

Joëlle & Stefan

Heel erg bedankt voor alle moeite die je in de ceremonie hebt gestoken, wij kijken terug op een geweldige dag.

Ellen & Maarten

Hartelijk dank voor een fantastische ceremonie, van meerdere mensen de complimenten voor een leuke met humor gevulde ceremonie.

Jessica & Sebastiaan

We kijken met veel waardering terug op de wijze waarop je de ceremonie hebt vormgegeven. Veel dank, lieve groet.

Ad & Hans

”Het is alweer even geleden maar wij zijn nog steeds aan het nagenieten van onze mooie dag. We willen je graag bedanken voor de mooie woorden tijdens de ceremonie. Het was precies zoals bij ons paste en dat krijgen we ook telkens van anderen te horen”!

Iris & Emiel

Alweer 1 jaar getrouwd! We denken met plezier terug aan die mooie huwelijksvoltrekking!!! Ahum…oud maar nog steeds verliefd haha !!!

Riet & Peter

“Nogmaals heel hartelijk bedankt voor de prachtige ceremonie, je hebt het fantastisch leuk en goed gedaan”.“We kunnen je niet genoeg bedanken voor de warme bijdrage die je leverde op onze dag”.

Natasja & Coen

Wij genieten nog steeds na van onze mooie dag. Jij hebt daar een flinke dosis aan bijgedragen en we zijn jou daar erg dankbaar voor. Iedereen die wij daarna spraken zeiden: “wat is dat een leuke vrouw en wat een humor heeft zij”. Jij hebt onze dag tot iets bijzonders gemaakt.

Lukas & Kees

 Wij willen je graag bedanken voor de geweldige huwelijksvoltrekking.

Diana & Huub

Afgelopen zondag hebben we onze eerste huwelijksjaar gevierd. We moesten aan jou denken. Het was een mooie viering! Nogmaals bedankt voor een bijzondere plechtigheid.

Farida & Jeroen

 Je hebt je hart gestoken in alles wat je die dag voor ons hebt gedaan en we waarderen dat heel erg.

Marleen & Tom

Onze oprechte dank voor je bijzondere en warme bijdrage aan onze huwelijksdag. Verdriet en blijdschap, het was er allemaal. We hebben hier samen een hele mooie invulling aan gegeven. Het heeft op ons een diepe indruk achtergelaten.

Karin & Ruud

“Wij willen je bedanken voor je bijdrage aan onze trouwdag. We hebben de ceremonie als bijzonder ervaren”.

Marjan & Mark

 

Bel direct!