Zelfstandig trouwambtenaar

Zelfstandig trouwambtenaar

Een zelfstandig trouwambtenaar die jullie op een persoonlijke wijze helpt met een mooie, bijzondere plechtigheid. Wanneer je gaat trouwen is het wel zo prettig als je een zelfstandige trouwambtenaar hebt die echt 100% bij jullie past. Het gaat tenslotte om jullie dag. Deze dag moet dus helemaal voldoen aan jullie wensen. Als zelfstandig trouwambtenaar wil ik, Christa, een complete trouwplechtigheid creëren voor jullie. Een trouwplechtigheid die echt bij jullie past. Tijdens de trouwplechtigheid probeer ik altijd een bijzonder en intiem moment te creëren: een lach, soms een traan en plechtigheid wanneer dat moet. Ik stel mezelf altijd flexibel op en de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik vertel je er graag meer over!

Welk zelfstandig trouwambtenaar kiezen jullie?

Zijn jullie druk bezig met de voorbereidingen van jullie trouwdag? Er komt veel kijken bij een bruiloft. Niets is fijner dan een trouwambtenaar die echt met je meedenkt. Misschien hebben jullie een bijzondere locatie, een plek die veel voor jullie betekent. Dat is geen enkel probleem voor mij. Ook als bijvoorbeeld vrienden, familie of jullie kinderen een bijzondere rol moeten krijgen tijdens de plechtigheid. Ik denk graag met jullie mee!

Over Christa

Ik ben beëdigd als trouwambtenaar en benoemd door de gemeente Rheden. Overal in Nederland mag ik huwelijken voltrekken, doordat ik daar officiële documenten voor heb. Als zelfstandig trouwambtenaar ‘Compleet Trouwen door Christa’ ben ik niet actief in Rheden, omdat ik verbonden ben aan de gemeente Rheden. Willen jullie wel trouwen in Rheden? Geen probleem. In dat geval is mijn tarief gecombineerd met het bedrag dat jullie aan de gemeente moeten betalen. Ook kan ik jullie voorzien van een prachtig bruidsboeket en trouwauto. Kortom: ik ben een zelfstandig trouwambtenaar die jullie op meerdere gebieden kan helpen.

Bij mij kun je terecht voor:

  • Een persoonlijke trouwambtenaar;
  • Een prachtig bruidsboeket;
  • Een mooie, nostalgische trouwauto;
  • Iemand die écht met jullie meedenkt;
  • Een trouwplechtigheid naar jullie wens.

De kosten van een zelfstandig trouwambtenaar

Een zelfstandig trouwambtenaar brengt uiteraard ook kosten met zich mee. Voor een ceremonie in Nederland vraag ik €595,- (inclusief BTW en exclusieve eventuele leges en eenmalige benoeming). De gesprekken vinden in dit geval (bij deze prijs) bij mij thuis plaats. Indien jullie willen dat het vervolggesprek bij jullie plaatsvindt, dan komen er reistijd en kilometervergoeding bij. Willen jullie een korte ceremonie? Geen enkel probleem. In dat geval zullen we samen naar de kosten kijken. Voor de verdere prijzen kun je hier een kijkje nemen.

Neem contact op!

Een zelfstandig trouwambtenaar? Graag help ik je verder. Neem dan gerust contact met me op. Ook als jullie een afspraak willen maken. Vul het contactformulier in en ik bel jullie zo snel mogelijk terug.


Contact opnemen Tarieven
Bel direct!