Het was een geweldige beurs

Het was een geweldige beurs

12 februari 2018

Zondag 4 februari in de Eusebiuskerk was het dan zover, de Weddingfair. Ik stond tegenover een stand met herenkostuums.

Nieuwsgierig als ik ben heb ik gelijk maar even gevraagd wat de trend voor het komende seizoen is. De kleur blijft blauw, net zoals ik afgelopen jaren al heb gezien, maar dan niet meer zo fel maar zachter van kleur en daardoor een rustiger uitstraling.

Ik heb de hele dag veel gesprekjes met potentiële bruidsparen gevoerd en veel vragen beantwoord. Het was allemaal even gezellig. Er waren opvallend veel stellen in verhouding met vorig jaar, toen zag ik veelal vrouwen met hun moeder en of vriendinnen. Dat ik in toga stond vond men heel leuk, zo zien ze hoe het op hun echte dag eruit kan zien. Ik zeg ‘kan’, want hebben jullie andere wensen, willen jullie liever dat ik jullie ceremonie voltrek in een jurk of op klompen? We komen er altijd uit. Waar een beurs voor bedoelt is heb ik ook dit keer weer mogen ervaren, de snelle uitwisseling van informatie. Je zou bijna kunnen zeggen dat het lijkt op een ‘mini-klikgesprek’. Ik heb een stel ontmoet waarvan de toekomstige bruid tegen mij zei: ”Ik krijg een vrolijk gevoel van jou en van dit gesprek, zo feestelijk”.

Daar gaat het om bij een beurs, ontmoeten en ervaren wat allemaal kan bij een trouwdag. Want wat is er nu leuker om in het echt te zien wat er allemaal mogelijk is? Ik zeg altijd, ”kies een trouwambtenaar die qua persoonlijkheid bij jullie past”. Een beurs is daar de uitgelezen mogelijkheid voor. Heb ik jullie afgelopen zondag niet gezien op de beurs maar zijn jullie nieuwsgierig naar wie ik ben en wat ik voor jullie kan betekenen? Bel of mail voor een vrijblijvend gesprek bij mij thuis, gezellig in mijn ‘trouwkamer’. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten.


Contact opnemen Tarieven
Bel direct!