Trouwen Brummen

Trouwen in Brummen

Zijn jullie druk bezig met het plannen van jullie trouwdag en willen jullie trouwen in Brummen? Wanneer je druk bezig bent met de organisatie van jullie bruiloft, zal je vast al hebben ontdekt dat er veel geregeld moet worden. Belangrijk om te weten is dat je zeker niet alles alleen hoeft te regelen. Bij Compleet Trouwen door Christa kun je terecht voor de nodige ondersteuning, zoals het laten samenstellen van een boeket of het huren van een trouwauto. Maar misschien nog wel belangrijker: een trouwambtenaar. Het is belangrijk dat jullie een goed, vertrouwd gevoel hebben bij de trouwambtenaar. Het moet klikken en een goede match zijn.Ook is van belang dat er in elk geval altijd rekening wordt gehouden met jullie wensen.Als zelfstandig trouwambtenaar wil ik, Christa, een complete trouwplechtigheid creëren voor jullie. Een trouwplechtigheid die 100% bij jullie past. Graag vertel ik jullie daar meer over.

trouwen brummen

Bijzonder en intiem

De trouwplechtigheid is een bijzondere gelegenheid. Tijdens de trouwplechtigheid probeer ik een bijzonder en intiem moment te creëren: een lach, soms een traan en plechtigheid wanneer dat moet. Ik vind het belangrijk dat jullie weten dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Ik stel mezelf altijd flexibel op. Ook denk ik graag met jullie mee over de trouwplechtigheid.

Over Compleet Trouwen door Christa

Compleet Trouwen door Christa is opgericht door Christa (mij), zoals de naam het al zegt. Mijn passie is om jullie trouwdag compleet te maken. Daarom moet dus ook alles aansluiten op jullie wensen en verwachtingen. Ik ben beëdigd en benoemd als trouwambtenaar door de gemeente Rheden. Met mijn officiële documenten mag ik overal in Nederland huwelijken voltrekken, dus ook in Brummen. Ik ben verbonden aan de gemeente Rheden, daardoor mag ik als zelfstandig trouwambtenaar ‘Compleet trouwen door Christa’ niet in Rheden actief zijn. Als je wel graag in de gemeente Rheden wilt trouwen, dan verloopt dit via de gemeente. Trouwen in Brummen? Ook dat kan! Misschien hebben jullie een locatie die veel voor jullie betekent en graag daar willen trouwen. Dan kom ik gewoon naar die locatie.

Bij Compleet Trouwen door Christa kun je vertrouwen op:

  • Een persoonlijk trouwambtenaar;
  • Een prachtige, nostalgische auto;
  • Een voor jullie samengesteld trouwboeket;
  • Iemand die écht met jullie meedenkt;
  • Een trouwplechtigheid die bij jullie past.

Herbelofte of opnieuw ‘ja’ zeggen tegen elkaar?

Gaat het jullie eigenlijk om een herbelofte? Zijn jullie al jaren getrouwd en willen jullie opnieuw ‘ja’ tegen elkaar zeggen? Ook hiervoor kun je bij Compleet Trouwen door Christa terecht. Als ceremoniemeester zorg ik ervoor dat dit moment helemaal compleet is. Stilstaan bij de liefde, met elkaar en met al jullie dierbaren.

Meer informatie ontvangen of een afspraak?

Hebben jullie nog verdere vragen over mijn diensten? Of wil je dat ik op een door jullie gewenste locatie kom bijvoorbeeld als jullie willen trouwen in Brummen? Dat is geen enkel probleem. Neem gerust even contact met mij op. Wil je eerst meer weten over de kosten? Bekijk dan deze pagina op mijn website.


Contact opnemen Tarieven
Bel direct!