Trouwambtenaar kiezen?

Trouwambtenaar kiezen?

Ben je op zoek naar een trouwambtenaar? Indien je gaat trouwen en een trouwambtenaar zoekt, is het belangrijk dat hij of zij echt bij jullie past. Ik ben Christa en wat ik het liefste doe is jullie trouwdag compleet maken. Als zelfstandig trouwambtenaar wil ik een complete trouwplechtigheid creëren die echt helemaal naar jullie wens is. Luchtig wanneer dat kan, een lach en misschien een traan, en plechtig wanneer dat nodig is. Wanneer je voor mij kiest als trouwambtenaar vind ik het belangrijk om me altijd flexibel op te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Graag vertel ik je meer!

Een trouwambtenaar die echt bij jullie past

Misschien hebben jullie de diepe wens om op een voor jullie speciale locatie de plechtigheid plaats te laten vinden. Graag stel ik me flexibel op, zodat jullie wensen waar worden gemaakt. Zoals ik net aangaf: de mogelijkheden zijn écht eindeloos. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je voor jouw kinderen een bijzondere rol wilt. Ik denk graag met jullie mee! Op deze manier zorgen we ervoor dat we samen het moment compleet maken.

Over Christa

Ik ben beëdigd als trouwambtenaar en benoemd door de gemeente Rheden. Met mijn officiële documenten mag ik overal in Nederland huwelijken voltrekken. Ik ben verbonden aan de gemeente Rheden en daardoor mag ik als zelfstandig trouwambtenaar ‘Compleet Trouwen door Christa’ niet in Rheden actief zijn. Willen jullie in de gemeente Rheden trouwen? Dan kan dit uiteraard wel, maar dan zit mijn tarief verwikkelt in het bedrag dat jullie aan de gemeente betalen. Daarnaast kun je bij mij ook terecht voor het laten maken van een prachtig bruidsboeket. Ik ben namelijk ook gediplomeerd bloembindster en heb al velen bruidsboeketten gemaakt. Hebben jullie (nog) geen trouwauto voor jullie trouwdag? Dan kunnen jullie gebruikmaken van een leuke, nostalgische trouwauto.

Bij mij kun je rekenen op:

  • Een persoonlijke trouwambtenaar;
  • Het mooiste bruidsboeket;
  • Nostalgische trouwauto;
  • Iemand die écht met jullie meedenkt;
  • Een trouwplechtigheid naar jullie wens.

De kosten van een trouwambtenaar

Het is begrijpelijk dat jullie meer willen weten over de kosten van een trouwambtenaar. Voor een ceremonie in Nederland vraag ik €595,- (inclusief BTW en exclusieve eventuele leges en eenmalige benoeming). Bij deze prijs vinden de gesprekken bij mij thuis plaats. Indien jullie willen dat het vervolggesprek bij jullie plaatsvindt, dan komen er nog reistijd en kilometervergoeding bij. Het is tevens mogelijk om te kiezen voor een verkorte ceremonie. In dat geval kijken we samen naar de kosten. Voor de verdere prijzen kun je hier een kijkje nemen.

Neem direct contact op!

Zoeken jullie een trouwambtenaar en willen jullie graag een afspraak maken? Neem dan gerust contact met me op. Vul het contactformulier in en ik bel jullie zo spoedig mogelijk terug.


Contact opnemen Tarieven
Bel direct!