Tips voor trouwen op locatie

Tips voor trouwen op locatie

Gaan jullie binnenkort trouwen en wil je trouwen op locatie? Misschien hebben jullie samen een bijzondere plek die veel voor jullie betekent en willen jullie daar graag de ceremonie laten plaatsvinden. Dan is het belangrijk om een flexibel en zelfstandig trouwambtenaar in te schakelen. Ik, Christa, ben jullie graag van dienst. Als trouwambtenaar help ik jullie bij het creëren van een trouwplechtigheid die volledig bij jullie past. Bij mij kun je erop rekenen dat ik me flexibel en persoonlijk opstel. Zo kom ik op de locatie die voldoet aan jullie wensen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Graag vertel ik jullie daar meer over.

Waar let je op bij het trouwen op locatie?

Indien jullie trouwen op een locatie die anders is dan normaal, is het belangrijk dat alles van A tot Z is geregeld. Op deze manier is deze dag ook voor jullie een ontspannen dag. Ik denk dan ook graag met jullie mee over alle mogelijkheden. Wellicht hebben jullie een plek die veel voor jullie betekent of willen jullie ouders, vrienden en/of jullie kinderen een bijzondere rol geven tijdens deze speciale dag. Het kan allemaal!

Over Christa

Ik ben Christa en ik ben beëdigd als trouwambtenaar en benoemd door de gemeente Rheden. Als jullie willen trouwen in gemeente Rheden, dan verloopt dit dus via deze gemeente. In dat geval is mijn tarief verwerkt in de kosten die betaald moeten worden aan de gemeente. Buiten Rheden ben ik gewoon actief als zelfstandig trouwambtenaar. Ook kan ik jullie voorzien van een prachtig bruidsboeket en trouwauto. Ik ben namelijk ook gediplomeerd bloembindster. Ik kan jullie dus verder helpen op verschillende gebieden!

Je kunt bij mij rekenen op:

  • Een persoonlijke benadering;
  • Het totale plaatje: trouwauto en bruidsboeket;
  • Een creatieve meedenker;
  • Flexibiliteit;
  • Een vleugje humor gecombineerd met intieme momenten.

Wat zijn de kosten?

Indien het gaat om een ceremonie in Nederland bedraagt een huwelijksvoltrekking door mij €595,-. Dit is inclusief BTW en exclusieve eventuele leges en eenmalige benoeming. Bij de genoemde prijs vinden de gesprekken plaats bij mij thuis. Ik kan voor het vervolggesprek ook naar jullie toe komen, maar dan komen er reistijd en kilometervergoeding bij. Wil je ook een trouwauto huren? Of een bruidsboeket die écht bij jou past en het helemaal af maakt? Voor deze prijzen en meer informatie verwijs ik jullie graag door naar deze pagina.

Neem contact op!

Gaan jullie trouwen op locatie? Willen jullie de plechtigheid op een bijzondere plek laten plaatsvinden? Dat kan! Vul het contactformulier in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met jullie op.


Contact opnemen Tarieven
Bel direct!