Sfeer proeven op de trouwbeurs

Sfeer proeven op de trouwbeurs

10 januari 2018

In het voor- en najaar zijn er vaak trouwbeurzen. Erg leuk om te bezoeken. Je doet daar ideeën op en alles wat trendy is kan je dan echt beleven, het is natuurlijk erg leuk om alles van dichtbij te bekijken. Ik heb op trouwbeurzen gestaan en ik kan je vertellen, het is fantastisch! De sfeer en het directe contact met mensen. Zowel jong als wat oudere stellen komen daar, dat maakt het zo speciaal, liefde is van alle leeftijden. Dat heb ik vorig jaar op een bruidsbeurs ondervonden.

Een wat ouder stel liep schuifelend, hand in hand, maar doelbewust op mij af, ik schatte hen op eind 70, begin 80 jaar. Naast de bruidsbeurs was op hetzelfde moment ook een 55 plus beurs, er schoot nog door mijn hoofd: zijn ze wel bij de juiste beurs?

Ik sprak hen voorzichtig aan: “Gaat u soms trouwen?” Zij straalden toen ik het vroeg. “Ja, wat zou ik graag door u getrouwd willen worden”, zei de man met een vriendelijk gezicht. Blijkbaar was de eerste indruk al voldoende en zo kregen wij een gezellig gesprekje. ”Wanneer is jullie grote dag?”, vroeg ik. ”Over 3 weken”, zei hij. ”Nee, dat gaat niet meer”, zei ik, bijna verontschuldigend, want wat had ik dat graag gedaan. Vervolgens kreeg ik in vogelvlucht hun levensverhaal. Beide weduwe, weduwnaar en zij hadden elkaar gevonden. ”Ach, wat jammer dat u het niet kan doen”, zei de man nogmaals. “Ik zou wel willen maar alles is voor u al geregeld”, zei ik. Nieuwsgierig vroeg ik verder “maar waarom bent u dan hier als alles al geregeld is”.  Toen zei hij, “om de sfeer te proeven”. We namen afscheid, ik wenste hen een fijne trouwdag, ”en blijf elkaar vasthouden”, zei ik lachend. Dat beloofden ze. Samen schuifelden ze weg en voordat zij uit mijn gezichtsveld verdwenen draaiden ze zich nog een keer om, wij zwaaiden nog even uitbundig naar elkaar.

Dus, hebben jullie trouwplannen? Neem dan ruim voor jullie datum eens een kijkje op zo’n beurs. De sfeer zal jullie ongetwijfeld inspireren. Zaterdag 4 febr. sta ik op de trouwbeurs Weddingfair in de Eusebiuskerk in Arnhem, wie weet ontmoet ik jullie daar.

Trouwbeurs Arnhem


Contact opnemen Tarieven
Bel direct!