Goed een bruiloft plannen?

Goed een bruiloft plannen?

Gaan jullie een bruiloft plannen? Er zijn een aantal belangrijke zaken waar je genoeg aandacht aan moet besteden. Op deze manier zorg je namelijk voor een goed verloop van jullie trouwdag. Zoeken jullie bijvoorbeeld een trouwambtenaar? Ik ben Christa en mij kun je inschakelen als jullie trouwambtenaar. Waarschijnlijk hebben jullie al door dat bij het plannen van een bruiloft veel komt kijken. Graag denk ik met jullie mee bij het vinden van creatieve ideeën voor jullie trouwdag. Als zelfstandig trouwambtenaar wil ik een complete trouwplechtigheid creëren die echt helemaal naar jullie wens is. Het gaat immers om jullie dag! Een lach, een traan en plechtigheid wanneer dat nodig is.

Over mij

Ik ben Christa en ben beëdigd als trouwambtenaar en benoemd door de gemeente Rheden. Overal in Nederland mag ik, met mijn officiële documenten, huwelijken voltrekken. Ik ben verbonden aan de gemeente Rheden en daardoor ben ik als zelfstandig trouwambtenaar ‘Compleet Trouwen door Christa’ niet in Rheden actief. Indien jullie wel in de gemeente Rheden willen trouwen, kan dit uiteraard wel. In dat geval zit mijn tarief verwikkelt in het bedrag van de gemeente. Naast dat je me kunt inschakelen als trouwambtenaar, is het ook mogelijk om een prachtig bruidsboeket door mij te laten samenstellen. Ik ben namelijk ook gediplomeerd bloembindster. Al velen bruidsboeketten heb ik gemaakt.

Een trouwauto huren?

Zoeken jullie ook nog een trouwauto? Indien je een trouwauto wilt huren, kan je hiervoor ook terecht bij Compleet Trouwen door Christa. Op de dag zelf worden jullie opgehaald in een nostalgische trouwauto en stijlvol naar jullie trouwlocatie gereden. Ook kunnen jullie hele leuke foto’s maken met deze mooie auto.

Flexibele trouwambtenaar

Als trouwambtenaar vind ik het belangrijk om mezelf altijd flexibel op te stellen. Hebben jullie de diepe wens om de plechtigheid op een speciale locatie te laten plaatsvinden? Dat is altijd mogelijk. Ik kan namelijk op iedere locatie komen. Als je op zoek bent naar creatieve ideeën rondom een locatie en de plechtigheid, denk ik graag met jullie mee.

Bij mij kun je terecht voor:

  • Een persoonlijke trouwambtenaar;
  • Het mooiste bruidsboeket;
  • Een nostalgische trouwauto;
  • Een trouwplechtigheid naar jullie wens.
  • Iemand die écht met jullie meedenkt;

De kosten van een trouwambtenaar

Een bruiloft plannen? Daar komt uiteraard ook geld bij kijken. Voor een ceremonie in Nederland vraag ik €595,- (inclusief BTW en exclusieve eventuele leges en eenmalige benoeming). Bij de hiervoor genoemde prijs vinden de gesprekken bij mij thuis plaats. Indien jullie willen dat het vervolggesprek bij jullie plaatsvindt, dan komen er nog reistijd en kilometervergoeding bij. Voor de verdere prijzen (van bijvoorbeeld een bruidsboeket of trouwauto) kun je hier een kijkje nemen.

Neem direct contact op!

Willen jullie meer informatie over een bruiloft plannen? Graag vertel ik jullie meer over mijn mogelijkheden. Neem gerust contact met me op. Vul hiervoor het contactformulier in en ik bel jullie zo snel mogelijk terug.


Contact opnemen Tarieven
Bel direct!