Een nieuw trouwjaar

Een nieuw trouwjaar

5 april 2018

2018 belooft weer een druk en gezellig trouwjaar te worden. Ik heb met veel leuke stellen al gesproken en zij hebben er, net als ik, ontzettend veel zin in. Leve de voorbereidingen van ‘het huwelijk’.

Hoewel er het hele jaar door wordt getrouwd zijn de zomermaanden  favoriet. Ik heb er een klein onderzoekje op los gelaten en daarnaast weet ik ook uit eigen ervaring dat de populaire  maanden mei, juni augustus en september zijn. Natuurlijk hopen we allemaal op mooi weer om, als het kan, buiten te kunnen trouwen. Maar het is minstens zo gaaf om in de wat koudere maanden te trouwen. Het rare is dat in de wintermaanden de temperatuur vaak niet eens zo laag is en dat een zomerdag plotseling kouder dreigt uit te vallen. Recent heb ik een -voorjaars- huwelijk mogen voltrekken. Donkere wolken en wat een wind! Een intieme sfeer binnen , windlichten en open haard. En wat een geweldige buitenfoto’s!  Haar witte sluier wapperde in de wind en stak prachtig af tegen de wolken, terwijl de bruidegom witte ballonnen vasthield die leken weg te waaien.

Maar goed, terug naar dit trouwjaar met een geweldig vooruitzicht op mooie locaties, Ameland, Kasteel de Haar Haarzuilens en nog veel meer met bovenal boeiende stellen met een eigen verhaal waar ik samen met hen en hun dierbaren een persoonlijke plechtigheid mag creëren. Ik kijk er naar uit! Trouwen is leuk, waardevol en dankbaar. Ik wens jullie veel plezier met de aanloop naar jullie dag…geniet en maak er een fantastisch feest van!


Contact opnemen Tarieven
Bel direct!