Amazing plechtigheid op Ameland
30 mei 2018

‘Amazing’ plechtigheid op Ameland

Afgelopen  zaterdag  op 26 mei mocht ik een bruidspaar trouwen die ik op een bruidsbeurs had ontmoet. Ik had er ontzettend veel zin in. Natuurlijk is elke plechtigheid een feest maar een huwelijk op het strand stond op mijn bucketlist. en oh ja, ik heb nog zoveel wensen, een huwelijk in een grot bijvoorbeeld of op een schip. Maar eerst terug naar het huwelijk op Ameland.

Om 8.30 stapte ik in de auto, op naar Holwerd waar de boot al wachtte, ik kon gelijk mee en 50 minuten later was ik op Ameland. Wel iets te vroeg  daardoor kon ik nog lekker een kopje thee drinken in Nes waarna ik de bus nam die mij een half uur later afzette bij Beach club The Sunset. Dat is een sfeervolle nautische locatie met lounge stoelen,fris gekleurde kussens en feestelijk versierd met ballonnen. Het was fantastisch Hollands weer, blauwe lucht met zoals de eigenaar van de Beach club de wind omschreef als ‘een stevige bries’. En dat was het zeker, haarlak was overbodig en met vlagen voelde ik zand op mijn gezicht.

14.45 uur; De gasten arriveerden en maakten het zich gemakkelijk in de loungestoelen. Nadat iedereen zat,wachtten we op de bruidegom die samen met zijn zoontje in bolderkar langs de vloedlijn, een idyllisch plaatje,  naar ons toe kwam lopen. Daarna kwam vanuit The Sunset club de bruid aan de arm van haar vader. Een schitterend entree. De plechtigheid was sfeervol. Er werd gelachen en er werd door emoties, niet door de zilte zeewind, een traan weggepinkt. Precies een uur later zat het erop… ik zou bijna zeggen helaas… het was zo ontzettend leuk om daar te zijn. Terwijl de gasten op de groepsfoto gingen liep ik richting uitgang om mijn toga uit te doen en het zand uit de schoenen te schudden. Ik zag dat ik de bus die 1 x per uur rijdt nog kon halen. Aansluitend lag ook de boot  al klaar voor vertrek. Bovenop het dek genoot ik in de zon nog na van de plechtigheid op voor mij een bijzondere locatie. 20.00 was ik weer thuis, voldaan en met energie. Het was amazing op Ameland…


Contact opnemen Tarieven
Bel direct!