Trouwambtenaar

Trouwambtenaar

Wat kan ik voor jullie betekenen

Als trouwambtenaar ben ik beëdigd en benoemd door de gemeente Rheden, en met die officiële documenten mag ik overal in Nederland huwelijken voltrekken. Ik ben verbonden aan de gemeente Rheden, daardoor mag ik als zelfstandig trouwambtenaar ‘Compleet trouwen door Christa’ niet in Rheden actief zijn. Natuurlijk kan ik jullie in de gemeente Rheden trouwen, dan zit mijn tarief verwikkelt in het bedrag dat jullie aan de gemeente betalen.

Een trouwceremonie wordt nog mooier als er een wederzijdse klik is met diegene die jullie huwelijk mag voltrekken, zo wordt jullie moment nog persoonlijker. Misschien ben ik diegene voor jullie. Om dat te ontdekken nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis in Dieren. Tijdens dit gesprek  bespreken wij al jullie wensen, ideeën en verwachtingen. Regelmatig hoor ik ”kan dat ook”? Er is ontzettend veel mogelijk, voor elke wens een creatieve oplossing. Ik spreek het  graag met jullie door. Hebben jullie een positief gevoel en mag ik samen met jullie júllie moment compleet maken dan ontmoeten wij elkaar weer, ruim voor jullie trouwdag waarbij we alles uitvoerig doorspreken. Met jullie goedkeuring leg ik contact met jullie naasten om zo tot een compleet mogelijk ceremonie te komen waarbij jullie het stralende middelpunt zijn en jullie gasten volop meegenieten.

 

Ceremonieel trouwen

Wanneer jullie niet vast willen zitten aan regels en wetten in een gemeente (zoals tijdstip, locatie of leges) kunnen jullie kiezen voor een ceremonieel huwelijk. Willen jullie op het bankje in het park of aan de waterkant trouwen? Ceremonieel trouwen kan overal en altijd. Het officiële huwelijk kunnen jullie op een ander moment regelen op het gemeentehuis. Ik leg jullie graag de voordelen uit.

Herbelofte of opnieuw JA zeggen

Willen jullie opnieuw jullie geloftes afleggen? Zijn jullie alweer jaren getrouwd en willen jullie dit vieren door terug te kijken wat de afgelopen jaren jullie hebben gebracht en om nog eens stil te staan bij jullie liefde ? Als ceremoniespreker maak ik met gevoel voor spontaniteit en sfeer graag jullie herbevestiging compleet.